Shopping

Den store shoppinggaten heter Ethnarchou Makario og ligger ved Kypros-plassen. Det finnes også en del mindre gågater i nærheten av Ethnarchou Makariou. Den store shoppinggaten Sokrates ligger i gamlebyen. Her er det vanlige butikker og suvenirbutikker om hverandre. Anledning til å prute, spesielt på håndverksproduktene. Prisene på klær er vanligvis høyere enn i Norge. Sko kan man finne til lave priser og sandaler er spesielt populært.

Butikkerne har normalt åbent mandag-lørdag kl. 8.30-13.30. På hverdage har de også åbent kl. 17-21. Souvenirbutikkerne og de små supermarkeder har åbent kl. 8-22. 

Rhodos Silver
Det finnes utallige butikker som selger smykker på Rhodos, spesielt inne i gamlebyen. Rhodos Silver har pene sølvting; ringer, armbånd, kjeder, sverd m.m. Butikken ligger på Protogenous street 22, en tverrgate til den store shoppinggaten Sokrates i Rhodos' gamleby.

Lindos Supermarked
Godt utvalg av dagligvarer og en mengde andre ting. Mange skandinaviske aviser og varer. Gode priser og trivelige eiere. Butikken ligger på andre siden av gaten for hotell Constantin i Rhodos by. Adresse: 50, Amerikis street. Telefon; +30 22410 36605. 

Marked
Det mest populære markedet er Agios Dimitris, som ligger ved siden av kirkegården. Åpent onsdager og lørdager mellom kl. 07.00 og 13.00. Torsdager kan man besøke markedet ved den moderne arenaen, samme åpningstider. Her er det et stort utvalg av flotte grønnsaker, frukt, fisk, klær, sko, stoffer, tepper med mer.