Praktisk informasion om utflukter

Påmelding
Påmelding og betaling gjøres hos Vings reiseleder på hotellene eller over servicetelefonen. Påmelding er ikke bekreftet før du har betalt. Påmelding til dagsturer må gjøres senest kl. 12.00 dagen før utflukten. For kveldsturer er fristen kl. 12.00 samme dag.

Du kan alltid ringe til vår servicetelefon etter kl. 12 og høre om der er flere plasser igjen. 

Pris
Barn under 2 år deltar gratis, men har ikke eget sete i utfluktsbussen. Barn i alderen 2-11 år betaler ofte halv pris, se mere i utfluktsprogrammet. Se under de respektive utflukter hva som inngår i prisen.

Betaling
Billetten betales direkte til Vings reiseleder på hotellet. Prisene angis i euro. Du kan betale med euro, Visa, MasterCard. Du kan også bestille og betale våre mest populære utflukter over telefon.

Tidlig avreise
Hvis utflukten starter før hotellets frokostservering har åpnet, kan du prate med hotellet kvelden i forveien. Du vil da få tilbud om en alternativ frokost eller så får du en matpakke til å ta med på turen.

Opphenting/møtested

Vi henter deg oftest uten for ditt hotel, men på noen reisemål har vi et eller flere møtesteder der våres gjester må ta seg frem på egen hånd. Tid og sted for oppmøte får du når du kjøper billett.

Transport
Alle busser og båter vi bruker på utfluktene er forsikret og båtene har livvester. Pauser til å strekke på beina gjøres med jevne mellomrom. Av hensyn til deltagernes trivsel er bussene røykfrie. Det blir tatt toalettpauser med jevne mellomrom. 

Guideservice
Utfluktene ledes av skandinavisktalende guide (enten vår guide eller en lokalguide) hvis ikke annet er angitt, og/eller med engelsktalende guide. Les mer i utfluktsprogrammet.

Lurt å ta med
En flaske vann er alltid bra å ha med. Aircondition kan føre til at det blir kalt underveis, så en genser kan være lurt. Gode sko og klær som passer til utflukten. Varme klær i vintersesongen. Langermet genser og bukser anbefales ved besøk i kirker eller andre religiøse bygninger. Ta gjerne med våtservietter og/eller hånddesinfeksjonsmiddel. Det er ikke alle steder man kan bruke bankkort, så ta gjerne med kontanter til lunsj og suvenirkjøp.

Tips
Hvis du vil tipse sjåføren og guiden anbefales det å gi 1-2 euro pr. person.


Avbestilling
Avbestilling må gjøres senest 24 timer før avreise for at du skal få pengene tilbake. Avbestilling etter dette bør dokumenteres med legeattest for at penger skal kunne refunderes.


Innstilt utflukt
For at utfluktene skal gjennomføres kreves et minimum antall deltakere. Vi forbeholder oss retten til å flytte eller innstille utflukten hvis for eksempel værforholdene gjør at den ikke kan gjennomføres. Skulle en utflukt bli innstilt gir vi beskjed om dette så raskt som mulig og tilbakebetaler pengene.

Forhåndsbestilt utflukt
Din utfluktsbillett blir sendt som en sms til din telefon, på samme nummer som du oppga når du bestilte reisen. Om du ikke har mottatt billetten dagen før utflukten ber vi deg kontakte oss på vår servicetelefon.